Medlemmer i bokklubben betaler kun kr. 650,- for denne boken.
Som ny medlem får du også en velkomstbok gratis. Det er ingen kjøpsplikt i Pedagogisk bokklubb

Bokpakke for ledere

Denne populære bokpakken gir deg teori, praksis og gode verktøy for hvordan du kan sørge for at hele personalet jobber mot verdiene og målene i årsplanen.
Ledelse av verdistyrte barnehager
Denne boken handler om hvordan vi konkret kan arbeide slik at vi sikrer at det vi har skrevet i årsplanen og sagt på foreldremøtene, virkelig skjer – uavhengig av avdeling, base eller den enkelte ansatte. Forfatterne er opptatt av hva som fungerer best i det daglige, at de små detaljer teller, og at endring og utvikling tar tid. Med det i tankene bringer de inn teori, forskning og erfaringer fra andre felt og andre land. Det finnes ingen "kvikk fiks" til kvalitet i barnehager!
Å komme fram til praksis som er i tråd med et felles verdigrunnlag er en stor oppgave.

Verktøy som virker i verdistyrte barnehager
Denne boka inneholder beskrivelser av mer enn 30 ulike verktøy og metoder til bruk i barnehager som ønsker å være verdistyrte. Verktøyene kan brukes til å øke evnen til kreativ tenkning, problemløsning, refleksjon og vurdering hos de ansatte. Bruksanvisningene er detaljert beskrevet og inneholder eksempler på bruk i forskjellige barnehagesammenhenger, med foreldre, barn og ansatte. Du vil finne enkle verktøy, men også avanserte modeller og metoder for å utvikle barnehagen som lærende organisasjon. Det faglige grunnlaget for verktøyene finner du i boka Ledelse av verdistyrte barnehager.

Forfatter: Tom Rune Fløgstad, Grete Helle
Forlag:  Kommuneforlaget