Medlemmer i bokklubben betaler kun kr. 259,- for denne boken.
Som ny medlem får du også en velkomstbok gratis. Det er ingen kjøpsplikt i Pedagogisk bokklubb

Personalutvikling gjennom veiledning i barnehagen

Barnehagen trenger ressurssterke voksne som kan legge til rette for god utvikling og læring for alle de ulike barna som er der!
Veiledning er en av flere metoder som kan benyttes når du vil arbeide med personalets faglige utvikling. God veiledning bevisstgjør medarbeiderne og utløser de ressursene som finnes i organisasjonen.

Denne boken gir eksempler og praktisk hjelp til veiledning i barnehagen. Du får en innføring i praktiske veiledningsferdigheter og veiledningssamtalens ulike faser, både når det dreier seg om individuell veiledning og gruppeveiledning. Boken gir også tips om hvordan du kan arbeide med både personlig utvikling, lederutvikling og utvikling av assistenter/fagarbeidere ved å bruke veiledning som metode.

Forfatter: Lise Barsøe
Forlag:  Kommuneforlaget