Forfatter: Nuria Oliu Moe
Forlag:  Barnehagebutikken
Utgivelseår: 2017

I dag er det fortsatt tid

Små perler om samspill

Av: Nuria Oliu Moe
Dette er en bok om samspill, og at samspill er det som er det viktigste av alt for et barn.
Alt avhenger av hvem den voksne er. Du som voksen må våge å ta ansvar og kjenne at du har kontakt, ellers kommer ikke barnet til å tro på deg. Da bli kontakten bare kunstig tilpasset ditt behov. Da er det ingen kontakt. Vi kan ikke bare tro at vi er i samspill. Vi må vite! En kan bare se riktig med hjertet.

Boken er lettlest. Nuria har skrevet slik hun ville ha fortalt muntlig, og hun stiller mange spørsmål til deg som leser. Boken inneholder rørende fortellinger til både ettertanke og refleksjon. Ta deg god tid når du leser - slik at du også leser det som står skrevet mellom linjene. Og husk at i dag er det fremdeles tid. Tid til samspill.