Forfatter: Idebroen for barnehagens medlemmer
Utgivelseår: 2018

Det beste fra Idebroen for barnehagen

Av: Idebroen for barnehagens medlemmer
Her er boken: Det beste fra Idebroen for barnehagen - hvor vi nå har samlet mye av det beste fra Facebook mellom to permer.
Idebroen for barnehagen ble raskt en suksess hvor barnehagefolk Norge rundt deler ideer og inspirerer hverandre.

Denne boken er gaven fra barnehagefolket til seg selv.
65.000 medlemmer av Idebroen for barnehagen har laget verdens beste kollegiale møtested for utveksling og deling av ideer.
Boken og ideene er fulle av kreativitet, livskraft og spillopper.

Boken kan legges på pauserommet, brukes i personal og avdelingsmøter. Den vil garantert inspirere og gjøre arbeidsdagen og barnehagen mer spennende og innholdsrik.

Medlemmer av Idebroen for barnehagen -
betaler - kun kr 285,- og sparer kr 65 :)