Utgivelseår: 2018

Barnehageboka 2018 - 2019

Av:
Barnehageboka er barnehagefolkets personlige almanakk, med god plass til å skrive inn avtaler, møter og notater. I tillegg får du tips og ideer til arbeidet med rammeplanen fordelt på hele året.
Ved kjøp av 10 eller flere: kr 140,00
NB: Har du abonnement på Barnehageboka, så sendes den deg rett over påske.

Tema i årets utgave er: Rammeplanen i praksis.
Tolv utvalgte fokusområder fra rammeplanen med praksisfortellinger og refleksjonspørsmål. Med årets utgave av Barnehageboka har de ansatte rammeplanen i bevisstheten hver dag!

Barnehageboka er 160 sider - i formatet 17 x 24 cm. Den er spiralisert og har et eget plastomslag slik at den holder hele barnehageåret fra august til august.

Pris kroner 165,- Ved bestilling av 10 eller flere er prisen kr 140,-