Forfatter: Trude Anette Brendeland
Innb: Innbundet

Magiske samlingsstunder

Av: Trude Anette Brendeland
Samlingsstunder er en pedagogisk skattekiste med uendelige muligheter. La Trude Anette Brendeland inspirere deg.
Bokklubbpris kr 265,00
NB! Som medlem av Pedagogisk Bokklubb får du denne boken til kun kr. 265,-
Er du allerede medlem kan du logge deg inn (øverst på siden).
Hvis du ikke er medlem kan du melde deg inn når du fullfører handelen og få rabatterte priser. I tillegg vil du kunne velge en velkomstbok.
Husk at det ikke er noen kjøpsplikt i bokklubben!
"Denne boken vokst fram i meg fordi jeg selv er veldig glad i samlingsstunder. Jeg har sett hvilken ressurs samlingsstunden kan være for barn og voksne men jeg har også sett at den kan være kilde til mye frustrasjon".

Fra Trude Anette Brendelands forord til boken

Boken er skrevet inspirert av praktisk arbeid og er derfor blitt en bok som vil gi metodiske ideer og som vil inspirer til å la samlingsstunden til å bli en oase.