Forfatter: Kjeld Rasmussen

Personalgruppen

samarbeid og kommunikasjon

Av: Kjeld Rasmussen
Kravene til godt og systematisk personalsamarbeid i barnehagen har økt. Nødvendigheten av effektiv og god kommunikasjon i personalgruppen er avgjørende for at en moderne barnehage skal fungere. Derfor har Kjeld Rasmussen skrevet en ny bok om samarbeid og kommunikasjon.
Bokklubbpris kr 298,00
NB! Som medlem av Pedagogisk Bokklubb får du denne boken til kun kr. 298,-
Er du allerede medlem kan du logge deg inn (øverst på siden).
Hvis du ikke er medlem kan du melde deg inn når du fullfører handelen og få rabatterte priser. I tillegg vil du kunne velge en velkomstbok.
Husk at det ikke er noen kjøpsplikt i bokklubben!
Boken er bygd opp på en oversiktlig og systematisk måte der hvert av de 15 kapitlene starter med et eksempel fra barnehagens hverdag. Deretter følger en drøfting av hva som faktisk skjer i dette eksemplet, og så et sett redskaper til arbeid i praksis. Denne modellen vil gjøre det lettere for personalgrupper å lese og bruke boken i praksis, og det gjør det også mulig å bla seg frem til de mest aktuelle temaene for hver enkelt gruppe.

Sentrale tema i boken er:
- Felles verdier
- Ansvarsfordeling i personalgruppen