NB! Dette er for tiden velkomstbok i Pedagogisk bokklubb!
Som ny medlem vil du derfor få denne boken helt gratis. Det er ingen kjøpsplikt i Pedagogisk bokklubb

Personalgruppen

samarbeid og kommunikasjon

Kravene til godt og systematisk personalsamarbeid i barnehagen har økt. Nødvendigheten av effektiv og god kommunikasjon i personalgruppen er avgjørende for at en moderne barnehage skal fungere. Derfor har Kjeld Rasmussen skrevet en ny bok om samarbeid og kommunikasjon.
Boken er bygd opp på en oversiktlig og systematisk måte der hvert av de 15 kapitlene starter med et eksempel fra barnehagens hverdag. Deretter følger en drøfting av hva som faktisk skjer i dette eksemplet, og så et sett redskaper til arbeid i praksis. Denne modellen vil gjøre det lettere for personalgrupper å lese og bruke boken i praksis, og det gjør det også mulig å bla seg frem til de mest aktuelle temaene for hver enkelt gruppe.

Sentrale tema i boken er:
- Felles verdier
- Ansvarsfordeling i personalgruppen