Medlemmer i bokklubben betaler kun kr. 198,- for denne boken.
Som ny medlem får du også en velkomstbok gratis. Det er ingen kjøpsplikt i Pedagogisk bokklubb

Aggresjon!

Et nytt og farlig tabu?

Når aggresjon blir tabubelagt, forsterker vi den destruktive aggresjonen, barn blir identifisert som problemet og i alt for mange tilfeller diagnostisert og medisinert.
I denne boken forteller Jesper Juul hvordan vi kan støtte barn og unge i å utvikle et sunt forhold til sin aggresjon. Han viser hvordan dagens praksis med å beskrive barnet som problemet kun vil forsterke en negativ spiral, med mer av den destruktive aggresjonen. Han kaller denne ansvarsfraskrivelsen fra det voksne samfunnet for et aggressivt overgrep og maner til snarlig endring i måten vi forholder oss til barn og unges aggresjon. Dette er kanskje Jesper Juuls viktigste bok!

Bokhandlere kan enten skrive i kommentarfeltet eller bestille her: mailto:post@barnehageforum.no

Forfatter: Jesper Juul
Utgivelseår: 2014