Medlemmer i bokklubben betaler kun kr. 269,- for denne boken.
Som ny medlem får du også en velkomstbok gratis. Det er ingen kjøpsplikt i Pedagogisk bokklubb

Småbarna

Det er i småbarnsalderen det viktigste skjer. Her skapes de grunnleggende begreper, ord og holdninger som barnet bærer med seg resten av livet.
Man kan undre seg over at det ikke er skrevet mer om hva som skjer med de minste barna når de har vinket farvel til mor og far i barnehagen. Denne boka handler om pedagogikk for barn fra 0-3 år. Forfatterne har besøkt og forsket i en rekke velfungerende barnehager og bygger innholdet i boka på en rekke små historier fra barnas hverdag. De beskriver konkret hvordan barnehagens kvalitet avhenger av at hverdagen er preget av gjensidig respekt, dialog, frihet, likeverdighet, varme, glede og anerkjennelse.

Boka henvender seg til småbarnsforeldre og ansatte i barnehager. Studenter i førskolelærerutdanningen vil også ha god nytte av den.

Forfatter: Erik Sigsgaard, Rie Haslund, Rikke Sværke Madsen
Forlag:  Cappelen Damm Akademisk