Utgivelseår: 2005
ISBN: 82-7391-122-5

Eksplosive barn

Av:
Barn som eksploderer, og som har for vane å eksplodere ofte og for tilsynelatende ingenting, kan mildt sagt være slitsomme å ha i hus. Det finnes førskolelærere som vet alt om det. De har prøvd alt, men ingenting hjelper. Hva gjør du da?
Barn preget av problematferd som raseriutbrudd, impulsivitet, svingende humør og verbal og fysisk aggresivitet trenger hjelp. Det skjønner vi alle. Men hvordan skal vi hjelpe for at barnet skal få mest mulig nytte av hjelpen? Hvordan kan foreldre og andre gi barn som trenger det den optimale hjelpen?

På en kjærlig og omsorgsfull måte viser Dr. Ross W. Greene oss veier å gå.