NB! Dette er for tiden velkomstbok i Pedagogisk bokklubb!
Som ny medlem vil du derfor få denne boken helt gratis. Det er ingen kjøpsplikt i Pedagogisk bokklubb

Barns sunne selvfølelse

voksnes ansvar

Denne boken handler om selvfølelse. Den handler om hvordan selvfølelse er naturlig til stede i barna våre og hvordan vi kan oppføre oss for å oppmuntre den. Selvfølelse er plattformen hvor mange andre egenskaper utvikles fra. Barn med sunn selvfølelse aksepterer og liker seg selv. De er lydhøre overfor egne og andres følelser og behov. De hever røsten mot urettferdighet. De tør å gå sine egne veier i livet. De tar ansvar for egne feil. De oppfatter kritikk på en konstruktiv måte. Og de vet at de er bra nok i kraft av den de er, og ikke gjennom det de presterer.

Forfatter: Petra Krantz Lindgren
Originalpråk: Svensk
Originaltittel: Med kjänsla för barns självkjänsla
Utgivelseår: 2014