Medlemmer i bokklubben betaler kun kr. 298,- for denne boken.
Som ny medlem får du også en velkomstbok gratis. Det er ingen kjøpsplikt i Pedagogisk bokklubb

Gjenbruk som kreativ kraft

Ny inspirerende bok om gjenbruk i barnehagen. Full av konkrete ideer og pedagogiske refleksjoner.
Å jobbe med gjenbruk i barnehagen er å sette miljøspørsmål i forgrunnen og å skape møteplasser der demokratiske verdier får en sentral plass. Samtidig åpner kreativt arbeid med gjenbruk dører inn i et spennende pedagogisk landskap. Et landskap med mange nye muligheter.

Med denne boken ønsker forfatteren å bidra til mer kunnskap om, og inspirasjon til kreativt gjenbruk i barnehagen. Boka tar for seg etiske, kreative, politiske og filosofiske perspektiver når det gjelder å jobbe med miljø og gjenbruk. I tillegg finner du mange konkrete tips, ideer og eksempler til hvordan du selv kan komme i gang med og jobbe videre med kreativt gjenbruk i egen barnehage.

Forfatteren har hentet sin inspirasjon og kunnskap om gjenbruk fra praksisfeltet, fra arbeid med masteroppgave og etablering av prosjekter ved kreative gjenbrukssentre

Nina Odegard har jobbet i barnehagefeltet som assistent, førskolelærer og styrer og har vært prosjektleder for etablering av Kreativt gjenbrukssenter i Grenland. Hun er for tiden doktorgradsstipendiat ved Høgskolen i Oslo og Akershus, hvor hun forsker videre på gjenbruk i barnehagen.

Utgivelseår: 2015
ISBN: 978-82-7391-171-1