Forfatter: Camilla Grieg, Marte Lise Gjennestad
Utgivelseår: 2000

Den skallete heksen

Av: Camilla Grieg, Marte Lise Gjennestad
Den skallete heksen er en kreativ gullgruve – med egne kapitler og ideer for høst, vinter, vår og sommer!
Camilla Grieg og Marthe Lise Gjemmestad har laget en idébok som vil inspirere barn og voksne til å eksperimentere med form og farger på en lekende og utforskende måte. Boka er full av flotte farger, og den gir gode råd og mange forslag til oppgaver som appellerer til skaperglede og fantasi.

Et viktig mål med boka er å gi barn mulighet til å arbeide med farger og form på en selvstendig måte. Den skallete heksen er delt inn etter de fire årstidene. Den kan derfor være til god hjelp og inspirasjon i forhold til utarbeidelse av årsplaner, prosjekter eller temaarbeid i skole og barnehage.