Medlemmer i bokklubben betaler kun kr. 350,- for denne boken.
Som ny medlem får du også en velkomstbok gratis. Det er ingen kjøpsplikt i Pedagogisk bokklubb

Den skallete heksen

Den skallete heksen er en kreativ gullgruve – med egne kapitler og ideer for høst, vinter, vår og sommer!
Camilla Grieg og Marthe Lise Gjemmestad har laget en idébok som vil inspirere barn og voksne til å eksperimentere med form og farger på en lekende og utforskende måte. Boka er full av flotte farger, og den gir gode råd og mange forslag til oppgaver som appellerer til skaperglede og fantasi.

Et viktig mål med boka er å gi barn mulighet til å arbeide med farger og form på en selvstendig måte. Den skallete heksen er delt inn etter de fire årstidene. Den kan derfor være til god hjelp og inspirasjon i forhold til utarbeidelse av årsplaner, prosjekter eller temaarbeid i skole og barnehage.

Forfatter: Camilla Grieg, Marte Lise Gjennestad
Utgivelseår: 2000