Forfatter: Margrethe Brun Hansen
Forlag:  Pedagogisk forum
Utgivelseår: 1999

Velkommen til barnehagen

Tilbudspris nå i august Kr 125 (Ord. pris kr 225)

Av: Margrethe Brun Hansen
Her er en bok som kan leses og brukes som et felles utgangspunkt for samarbeidet mellom barnehagen og foreldrene.

• Hva kan vi gjøre for at barnet vårt skal få en god start i barnehagen?
  • Hvordan kan vi hjelpe barnet med å takle sitt nye liv, delt mellom barnehage og hjem?
  • Hva gjør de egentlig i barnehagen?
  • Kan vi være sikre på at barnet vårt får den omsorg det trenger?
  • Hvem har egentlig ansvaret for oppdragelsen?

Dette er noen av de vanligste spørsmålene barnehageforeldre stiller til Margrethe Brun Hansen, psykolog og rådgiver i Landsforeningen Frie Børnehaver i Danmark. Med utgangspunkt i eksempler fra barnas hverdag gir hun i denne boken praktiske råd og veiledning for hvordan man kan gi barnet best mulig grunnlag for en trygg og fruktbar tid i barnehagen.

Boken er velegnet både som forberedelse for nye barnehageforeldre, som en støtte under hele barnas opphold i barnehagen, og som utgangspunkt for samarbeid mellom foreldrene og barnehagen.