Om barnehagebutikken

Barnehagebutikken eies og drives av Pedagogisk forum og Barnehageforum. Vi har lang erfaring fra arbeid i barnehage, som drivere og eiere av tidsskriftene BarnehageFolk, Verktøykassa og internettstedet www.barnehageforum.no.

Du kan komme i kontakt med oss enten ved å ringe 21530330 (09-15) eller sende oss en epost på post@barnehagebutikken.no

Barnehagebutikk konseptet
Barnehagebutikkens konsept går ut på at vi formidler salg fra flere forskjellige leverandører. Vi forhandler fram avtaler med produsenter som vi mener har det beste til barnehagene. Når du handler i barnehagebutikken er det som å gå på et shoppingsenter med butikker som fører forskjellige varer til din barnehage. Dette gjør at vi kan samle det beste i èn butikk. Gjennom dette konseptet vil vi være i stand til å gi deg som handler i barnehagebutikken konkurransedyktige priser. En del av våre varer vil det være gode rabatter på.

Fagområder
Når du handler i barnehagebutikken er det flere måter å finne fram til produktene på. Vi har kategorisert produktene på den tradisjonelle måten, i tillegg har vi sortert leker og utstyr som passer godt til fagområdene i barnehagen.

Når du handler i barnehagebutikken fra flere forskjellige leverandører må du være oppmerksom på at varene vil komme i flere forsendelser, og at det kan påløp frakt på hver enkelt forsendelse.
Noen av våre produkter er imidlertid oppgitt med frakt og moms. Bøker er ikke momsbelagte.

Kvalitet, sikkerhet og nytteverdi
Høy kvalitet og sikkerhet er viktig for oss når vi velger ut produkter fra Europas ledende leketøysprodusenter. Men dette er ikke nok, leketøyet vi tilbyr skal stimulere barns kreativitet og lekelyst. Vi har en hovedleverandør i barnehagebutikken, men samtidig jakter hele tiden på unike spennende, morsomme og ikke minst utviklende leker.
Alle våre leverandører garanterer for at leker er testet og godkjent etter gjeldende regler for sikkerhet ved leketøy.

Generelle leveringsbetingelser i barnehagebutikken

Service
Barnehagebutikken ønsker å yte deg den best mulig service. Hvis det er noe du lurer på, eller trenger hjelp til vedrørende din bestilling, ta kontakt via e-post post@barnehagebutikken.no

Hjelp til innkjøp og innredning
Vi formidler hjelp til innredning og utvelgelse av leker og utstyr helt uforpliktende. Ta kontakt med oss per e-post eller telefon

Leveringstid
De ulike leverandørene i barnehagebutikken har ulik leveringstid. Dette er opplyst ved den varen du bestiller.

Moms
De fleste varene er oppgitt uten moms, men det finnes unntak. Dette er opplyst ved den varen du bestiller

Frakt
De ulike leverandørene operer med ulik pris på frakt. Noen varer er inkludert frakt. Dette er opplyst ved den varen du bestiller

Betaling
Det sendes som hovedregel ut faktura med varene. I all hovedsak er det 30 dagers betalingsfrist. Annet er opplyst ved den varen du bestiller.