Logg inn i Barnehagebutikken

Bruk samme innlogging som i Barnehageforum.no/Pedagogisk Bokklubb. Da vil du også automatisk få rabatterte priser på utvalgte bøker og produkter!

Vi finner ikke ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Skjul Passordet stemmer ikke med ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Glemt passord?

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Vi sender passordet til den eposten som er knyttet til din brukerkonto i Barnehageforum.no / Pedagogisk Bokklubb

Error message here!

Tilbake til innlogging

Close
Produktbilde

Faktaboks:

Forfatter: Lise Hannevig, Magritt Lundestad, Eva Skogen
Forlag:  Fagbokforlaget
Språk: Norsk
Antall sider: 278 sider
Utgivelseår: 2020
Innb: Heftet
ISBN: 9788245019681

Pedagogisk leder i barnehagen

Samhandling, organisering og dialog

Av: Lise Hannevig, Magritt Lundestad, Eva Skogen
Emneknagger: BarnehageadministrasjonPedagogisk ledelse
Hvorfor er forståelse av samhandling og dialog viktig i utøvelse av den pedagogiske lederrollen? Hvordan kan pedagogiske ledere styre læringsprosesser i sine personalgrupper? Og hvordan kan organisering og delegering bidra til økt pedagogisk kvalitet i arbeidet med barna?
Vår pris: kr 379,00
Antall:
På lager. Sendes fra vårt lager innen 1 virkedag.
 
Boken gir innledningsvis en oversikt over sentrale endringer i den pedagogiske lederens oppgaver som pedagog og leder. Forfatterne henter empiri fra tre undersøkelser, og gir et nyansert bilde av hva sentrale aktører på feltet tenker om pedagogisk ledelse i barnehagen. 
 
På bakgrunn av undersøkelsene drøftes sentrale oppgaver for den pedagogiske lederen i lys av begreper og modeller fra ulike teoretiske tradisjoner. Formålet er at pedagogisk ledelse skal forstås og håndteres på et nytt og bredere grunnlag. 
 
Monografien retter seg mot barnehagelærerstudenter, barnehagefeltet, videreutdanninger for styrere og pedagogiske ledere, og undervisnings- og forskningspersonale ved universiteter og høgskoler. 
 
 
 
Lise Hannevig er universitetslektor i pedagogikk ved Institutt for barnehagelærerutdanning, OsloMet. Hun underviser og forsker innen områdene ledelse og organisasjonsutvikling.
 
Magritt Lundestad er førstelektor i pedagogikk ved Institutt for barnehagelærerutdanning, OsloMet. Hun underviser og forsker innen feltene ledelse, veiledning og organisasjonsutvikling, og har tidligere gitt ut flere fagbøker. 
 
Eva Skogen har vært førstelektor og forsker ved Institutt for barnehagelærerutdanning, OsloMet, og har tidligere gitt ut flere lærebøker og forskningsarbeider. Hun arbeider nå som forfatter av ulike lærebøker.

  VÅRE BESTSELGERE  
cover
kr 129,00