Logg inn i Barnehagebutikken

Bruk samme innlogging som i Barnehageforum.no/Pedagogisk Bokklubb. Da vil du også automatisk få rabatterte priser på utvalgte bøker og produkter!

Vi finner ikke ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Skjul Passordet stemmer ikke med ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Glemt passord?

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Vi sender passordet til den eposten som er knyttet til din brukerkonto i Barnehageforum.no / Pedagogisk Bokklubb

Error message here!

Tilbake til innlogging

Close
Produktbilde

Faktaboks:

Forfatter: Soåhie Blackall
Forlag:  Fontini forlag
Språk: Norsk
Antall sider: 67 sider
Utgivelseår: 2021
Innb: Innbundet
ISBN: 9788283731187

Hvis du kommer til jorda

Av: Soåhie Blackall
Inviter hele familien med på lesestund! Hvis du kommer til jorda er en fantasifull barnebok full av vakre illustrasjoner og finurlige betraktninger om vår verden. Boka tar form av et velkomstbrev, skrevet til et utenomjordisk vesen av et nysgjerrig barn.
Vår pris: kr 299,00
Antall:
På lager. Sendes fra vårt lager innen 1 virkedag.

Barnet kaster et utforskende blikk på jordas mangfold og likhetene som binder oss sammen. Resultatet er en følsom, vakker og engasjerende bildebok full av slående myldrebilder og morsomme observasjoner. Boka er skrevet av den prisbelønte forfatteren og illustratøren Sophie Blackall, og er et lite kunstverk som vil glede både små og store lesere.

 

«Hvis du kommer til jorda er ei all-alder bok: Her er små ting å glede seg over for store folk, og store ting å glede seg over for dei små. (...) Illustrasjonane har drøymande duse fargar, teksten er underfundig og lett: Den knyt sidene saman og skapar eit lett driv i lesinga.» «En nydelig opplevelse som passer for absolutt alle ... boka er pur glede for liten og stor.» Terningkast 6. Maja Troberg Djuve, Dagbladet

  VÅRE BESTSELGERE  
cover
kr 398,00 kr 250,00