Logg inn i Barnehagebutikken

Bruk samme innlogging som i Barnehageforum.no/Pedagogisk Bokklubb. Da vil du også automatisk få rabatterte priser på utvalgte bøker og produkter!

Vi finner ikke ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Skjul Passordet stemmer ikke med ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Glemt passord?

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Vi sender passordet til den eposten som er knyttet til din brukerkonto i Barnehageforum.no / Pedagogisk Bokklubb

Error message here!

Tilbake til innlogging

Close
Produktbilde

Faktaboks:

Forfatter: Maria Øksnes, Tuva Schanke
Forlag:  Cappelen Damm Akademisk
Språk: Norsk
Antall sider: 256 sider
Utgivelseår: 0
Innb: Heftet
ISBN: 9788202759728

Eldst

Av: Maria Øksnes, Tuva Schanke
Omtale Overgangen fra å være eldst i barnehagen til å bli yngst i skolen involverer mange aktører som kan ha motstridende forventninger. I denne antologien løfter nordiske forskere frem ny forskning som synliggjør ulike perspektiver på denne overgangen og hvordan forskjellige pedagogiske tilnærminger påvirker livet for de eldste barnehagebarna. Boken danner også grunnlag for refleksjon over hvordan skolen tar imot barna som blir yngst i skolen.
Vår pris: kr 459,00
Antall:
På lager. Sendes fra vårt lager innen 1 virkedag.
Overgangen fra å være eldst i barnehagen til å bli yngst i skolen involverer mange aktører som kan ha motstridende forventninger. I denne antologien løfter nordiske forskere frem ny forskning som synliggjør ulike perspektiver på denne overgangen og hvordan forskjellige pedagogiske tilnærminger påvirker livet for de eldste barnehagebarna. Boken danner også grunnlag for refleksjon over hvordan skolen tar imot barna som blir yngst i skolen.

Barnets perspektiv er et sentralt omdreiningspunkt i boken. Men også barnehage- og skolepersonalets, samt foresattes forståelse av overgangen kan bidra til viktig kunnskap for å møte utfordringene som utspiller seg i praksis omkring overgangen.

Eldst er en antologi med kapittelbidrag fra forskere i Norden og femte bok i bokserien Barndom i barnehagen. Artiklene tar del i den pågående utviklingen av ny innsikt i hva det betyr å være eldst i barnehagen, i spenningen mellom å få være barn og å forberedes til å bli skolelev. Forskningen springer ut av forskjellige forskningstradisjoner innenfor samfunnsvitenskap og humaniora. Den er både konstruktiv og kritisk og henvender seg til forskere med interesse for barn og barndom.
  VÅRE BESTSELGERE