Logg inn i Barnehagebutikken

Bruk samme innlogging som i Barnehageforum.no/Pedagogisk Bokklubb. Da vil du også automatisk få rabatterte priser på utvalgte bøker og produkter!

Vi finner ikke ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Skjul Passordet stemmer ikke med ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Glemt passord?

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Vi sender passordet til den eposten som er knyttet til din brukerkonto i Barnehageforum.no / Pedagogisk Bokklubb

Error message here!

Tilbake til innlogging

Close
Produktbilde

Faktaboks:

Forfatter: Ståle Eivind Skagen
Forlag:  Fagbokforlaget
Språk: Norsk
Antall sider: 124 sider
Utgivelseår: 2023 (1. utgave)
ISBN: 9788283720846

Kom i gang med digitale verktøy i barnehagen

-En leken, praktisk og utforskende tilnærming

Av: Ståle Eivind Skagen
Er du nysgjerrig på bruk av digitale verktøy i barnehagen? Stadig flere ønsker å benytte digitale verktøy, og dette er også barnehagen forpliktet til i henhold til rammeplanen.
Vår pris: kr 249,00
Antall:
På lager. Sendes fra vårt lager innen 1 virkedag.

Fra innholdet: Hvorfor skal barnehagen jobbe med digitale verktøy? Hva er digitale verktøy? Hvordan komme i gang? Hvordan opprettholde arbeidet med digitale verktøy? Digitale verktøy i uterommet Å bruke digital teknologi er ikke et mål i seg selv. Det viktigste er hvordan du kan la slik teknologi støtte deg i didaktisk og pedagogisk arbeid i barnehagen. Pedagogikken bør alltid ligge fremst i synsfeltet ved bruk av digitale verktøy.
Selvfølgelig kan ingenting digitalt erstatte lukten av vått gress på en etterlengtet vårtur i skogen, følelsen av vinterens første snø i akebakken eller synet av sommerens første sommerfugl utenfor gjerdet i barnehagen. Men med god kreativ bruk av digitale verktøy kan barna dokumentere og forevige noen av disse fantastiske opplevelsene gjennom bilder, film og lydopptak. Digitale verktøy trenger heller ikke å være verken vanskelig, dyrt eller avansert for barna å bruke. Dette er en bok som gir deg innsikt i hvordan barnehagen kan jobbe digitalt med barnegruppen. Boken inneholder mange inspirerende praksisfortellinger som gjør det lett å komme i gang med å bruke ulike digitale verktøy. Forfatterne har holdt foredrag og kurs i hele landet. De har blant annet hjulpet kommuner i oppstartsfasen med digitalt arbeid i barnehager, og undervist for universiteter, høgskoler og fagforeninger. De har også bidratt med utvikling av flere studier og læringsressurser. Duoen har blant annet fått tre nasjonale priser for sitt digitale pedagogiske nybrottsarbeid.
Boka er egnet for alle barnehager - enten de er nybegynnere eller viderekommende i arbeidet med digital praksis.


  VÅRE BESTSELGERE