Den ville gjengen - Bokpakke

Den ville gjengen er en engasjerende serie bøker om en gruppe barn i barnehagen. Forfatterne jobber selv i barnehage, og skriver under pseudonym, for å kunne la seg inspirere av hverdagen på jobb.
Den nye gutten
En ny gutt begynner i barnehagen. Han heter Konstantin, nesten det samme som Konstantinopel. Først er han stille, plystrer litt nervøst. Han har ikke med seg matpakke engang. Barna girav sin ege nmat slik at han får noe å spise. Når Rikard dytter Lena av sparkebilen, viser Konstantin seg frem for første gang. Med varme og humor fortelles små historier fra barnehagens hverdag.

Kjøkkendag
Når Den ville gjengen har kjøkkendag blir det alltid mye søl. Spesielt i dag: Grønnsaksbollen tipper utfor bordkanten. Mens Kevin skjærer ut en Ferrari av en paprika, får han en dult av Rikard som prøver å slå Edvin. Kniven treffer fingeren og blodet spruter. Mira lager en jogurthemmelighet med sennep.

Mira bare må
Mira kan selvsagt gå alene på do. Hun bruker bare litt tid og svært mye dopapir. For mye, doen er tett! "Ikke noe problem," sier Falk, og tar med seg verktøykassen og setter i gang. Vannet stiger, vannet renner over ... De stikker, later som ingenting, men vil problemet løse seg?

Ulykken
Pamela er uheldig og brekker foten i barnehagen. Med engstelige blikk ser Den ville gjengen på at sykebilen kommer og henter henne, og kjører av gårde med blålys og sirener. De får selvsagt dra på sykebesøk. Sykestua blir satt på hode, til stor glede og fortvilelse for pasienter og ansatte.

Det medfølger nedlastbart pedagogisk hjelpemateriell til hver bok. Forfatterne jobber til daglig i barnehage og skriver under psevdonymer for å kunne fortsette å øse ut fortellinger fra barnehagens grenseløse univers.

Forfatter: Meyer, Lehmann og Schultze
Forlag:  Fortellerforlaget