Utgivelseår: 2017

Barnehagefolk nr. 1/2017: Livsmestring og helse

Av:
I høringsutkastet til ny rammeplan for barnehagen omtales livsmestring og helse som en del av verdigrunnlaget i barnehagen. Men hva handler livsmestring om og hvordan kan dette begrepet tilføre barnehagepedagogikken noe?  I dette nummeret av Barnehagefolk har vi forsøkt å belyse de mange ulike perspektivene rundt begrepet. Vi tror og håper artiklene vil bidra til viktige diskusjoner rundt den nye rammeplanen og rundt fremtidens barnehager.