Forfatter: Eli Thorbergsen, Merete Lund Fasting

Av: Eli Thorbergsen, Merete Lund Fasting
Kjøp Barns utelek og få med Barnehagens uterom til kr 99,-
Barns utelek
Uteleken må styrkes både i barnehagen, på skolen og i nærmiljøet. I dag blir store deler av barnas tid og lek organisert av voksne. Boka handler om den kroppslige leken som barna organiserer selv. Den handler om den magien som oppstår når barna blir fanget i leken.

Barnehagens uterom
Uterommet er barnehagens største rom og det som foregår der er viktigere enn noen gang.

Forfatter Eli Thorbergsen ønsker å øke vår bevissthet om uterommets betydning for barna og leken, og hun kommer med konkrete forslag til hva som kan gjøres. Boken henvender seg både til barnehagens ansatte og førskolelærerstudenter.