Medlemmer i bokklubben betaler kun kr. 310,- for denne boken.
Som ny medlem får du også en velkomstbok gratis. Det er ingen kjøpsplikt i Pedagogisk bokklubb

Samlingsstunden som sentrum i barnehagen

Tornerose har våknet

Hvordan byr du på deg selv i samlingsstunden. Trenger du inspirasjon til videre utvikling? Det finner du her!
Denne boken setter samlingsstunden i høysetet. Samlingsstunden: energi, glede og inspirasjonskilde i barnehagen. Der vi samler oss om livet, for livet.

Nuria Oliu Moe byr på betraktninger og fortellinger der forfatteren prøver å være tro mot barns synsvinkel. Hver gang kommer spørsmålet tilbake til deg som voksen: Hvordan byr du på deg selv - og hvordan tar du imot barns verden? Forfatteren inviterer til refleksjon over egen praksis og gir inspirasjon og innsikt i hva det innebærer å ha gode samlingsstunder i barnehagen.

Forfatter: Nuria Oliu Moe
Forlag:  Kommuneforlaget