Logg inn i Barnehagebutikken

Bruk samme innlogging som i Barnehageforum.no/Pedagogisk Bokklubb. Da vil du også automatisk få rabatterte priser på utvalgte bøker og produkter!

Vi finner ikke ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Skjul Passordet stemmer ikke med ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Glemt passord?

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Vi sender passordet til den eposten som er knyttet til din brukerkonto i Barnehageforum.no / Pedagogisk Bokklubb

Error message here!

Tilbake til innlogging

Close
Produktbilde

Faktaboks:

Forfatter: Alice Kjær
Forlag:  Cappelen Damm Akademisk
Språk: Norsk
Antall sider: 136 sider
Utgivelseår: 2016
Innb: Heftet
ISBN: 9788202510619

Prosjektarbeid i barnehagen

Fascinasjon til fordypelse

Av: Alice Kjær
«Prosjektarbeid i barnehagen» beskriver hvordan barn kan gå på oppdagelsesreise i et tema gjennom undersøkelser, skapende arbeid, samtaler og eksperimenter.
Vår pris: kr 299,00
Antall:
På lager. Sendes fra vårt lager innen 1 virkedag.
I barnehagene i Reggio Emilia i Nord-Italia blir prosjektarbeidsformen benyttet som en metode for at barn skal kunne fordype seg i noe som opptar dem. Metoden blir ansett å være den som best stimulerer barns læring og utvikling, og prosjektformen bygger på et bestemt menneske- og læringssyn. Ethvert prosjekt drives framover av den spesifikke barnegruppens fascinasjoner, spørsmål og interesser innenfor temaet. Andres arbeid kan ikke kopieres, men kan være til inspirasjon. Målet er at barna, gjennom fordypning, skal få dypere kunnskap om og innsikt i noe som engasjerer dem.

Boken gir deg konkrete råd og tips hele veien fra:: 
Hvordan velge tema - Hva man skal tenke på før man setter i gang et prosjekt - Når prosjektprosessen har kommet i gang - Så begynner vi - Pedagogens rolle og dokumentasjon.

Forfatteren Alice Kjær er inspirert av Reggio Emilia - og har brukt dette som utgangspunkt for arbeidet i Børnehuset Tiziana, i Ålborg - og boken er basert på hennes konkrete arbeid med egne prosjekter i barnehagen.


  VÅRE BESTSELGERE