Logg inn i Barnehagebutikken

Bruk samme innlogging som i Barnehageforum.no/Pedagogisk Bokklubb. Da vil du også automatisk få rabatterte priser på utvalgte bøker og produkter!

Vi finner ikke ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Skjul Passordet stemmer ikke med ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Glemt passord?

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Vi sender passordet til den eposten som er knyttet til din brukerkonto i Barnehageforum.no / Pedagogisk Bokklubb

Error message here!

Tilbake til innlogging

Close
Produktbilde

Faktaboks:

Forfatter: Kari Emilsen (red).
Forlag:  Fagbokforlaget
Språk: Norsk
Antall sider: 236 sider
Utgivelseår: 2020 (2. utgave)
Innb: Innbundet
ISBN: 9788245024951

Dørstokkmila

Barnehagens vei fra magefølelse til melding

Av: Kari Emilsen (red).
Når skal barnehagen tilbakelegge dørstokkmila og gå fra magefølelse til melding?
Vår pris: kr 359,00
Antall:
På lager. Sendes fra vårt lager innen 1 virkedag.
Dørstokkmila presenterer forskningsbasert og praksisnær kunnskap om barnehagens arbeid ved bekymring for barns omsorgssituasjon. Den tar utgangspunkt i to prosjekter om små barns rett til beskyttelse, og samarbeid mellom barnehage og barneverntjenesten.

Boken bidrar med konkrete råd til systematisk arbeid når det oppstår ulike typer uro og bekymringer for et barn i barnehagen. Det rettes søkelys mot barns omsorgssituasjon og barnehagens formelle og uformelle ansvar som en sentral forebyggende arena. Sentrale spørsmål er hvordan barnehagen gjennom endringsvilje og systematisk kompetanseutvikling kan bidra til å oppdage, anerkjenne og handle når uro og bekymring oppstår. 

Boken viser til barnehagens ansvar og mulighet samt lovverk og relevante samarbeidspartnere. Ulike tilnærminger beskrives gjennom oppdatert og ny forskning, praksisnære og konkretiserte verktøy samt forslag til arbeid.

Boken er relevant for alle som arbeider for å beskytte barn og er opptatt av barns beste, spesielt ansatte og studenter i barnehagelærerutdanning og sosialfaglige utdanninger, ansatte i barnehager og barneverntjenesten samt foreldre.


Kari Emilsen er redaktør for boken og er dosent ved DMMH (Dronning Mauds Minne Høgskole for barnehagelærerutdanning). Øvrige bidragsytere er Åse Bratterud, Elisabeth Walsøe Lehn (DMMH), Torill Moe (Nord univeristet, RKBU Midt-Norge) og Kjell Aage Gotvassli (DMMH, Nord universitet).

  VÅRE BESTSELGERE  
cover
kr 129,00