Logg inn i Barnehagebutikken

Bruk samme innlogging som i Barnehageforum.no/Pedagogisk Bokklubb. Da vil du også automatisk få rabatterte priser på utvalgte bøker og produkter!

Vi finner ikke ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Skjul Passordet stemmer ikke med ditt brukernavn, prøv glemt passord funksjonen!

Glemt passord?

Error message here!

Error message here!

Hide Error message here!

Vi sender passordet til den eposten som er knyttet til din brukerkonto i Barnehageforum.no / Pedagogisk Bokklubb

Error message here!

Tilbake til innlogging

Close
Produktbilde

Faktaboks:

Forfatter: Camilla Normann Justnes
Forlag:  Fagbokforlaget
Språk: Norsk
Antall sider: 89 sider
Utgivelseår: 2023
ISBN: 9788245041545

Matematikk på barns premisser

Av: Camilla Normann Justnes
Gjennom arbeid med antall, rom og form skal barnehagen bidra til at barna opplever matematikkglede! Matematiske muligheter i barnehagen oppstår ofte spontant i barns lek og nysgjerrige utforsking. Når ansatte i barnehager er oppmerksomme på barns interesser og engasjement, kan de støtte barns initiativ og kreativitet på ulike måter.
Vår pris: kr 229,00
Antall:
På lager. Sendes fra vårt lager innen 1 virkedag.

Rammeplanen foreslår at personalet skal legge til rette for barns matematiske erfaringer gjennom å berike lek og hverdag med matematiske ideer og utdypende samtaler. Men hva skal vi være oppmerksomme på? Hva skal vi berike med? Og hvordan skal vi gjøre det på barns premisser?

Denne boken er ikke en lærebok i matematikk, men gir lettleste og korte teoretiske innføringer, praksisfortelleringer og konkrete eksempler på lekende og utforskende tilnærminger til matematikk. Boken kan bidra til at du kan utvikle din kunnskap om utforsking, problemløsing og matematiske samtaler og utvide din verktøykasse om hvordan du kan legge til rette for dette i barnehagehverdagen.

Boken er relevant for alle som er interessert i å styrke sin matematiske oppmerksomhet og bli en matematikkgledesspreder i barnehagen. Det gjelder både ansatte og ledere i barnehagen og studenter i barnehagelærerutdanningen som snart selv skal jobbe i barnehagen.


  VÅRE BESTSELGERE