Velkommen til barnehagelivet

De fleste barn starter i barnehagen når de er rundt ett år. Barnet forlater en vant hjemmetilværelse med sine nærmeste og trenger trygge rammer for å starte et nytt og spennende liv i barnehagen!

Denne boken handler om oppstart og tilvenning i barnehagen. Forfatteren understreker betydningen av denne fasen for både barn, foreldre og de ansatte i barnehagen. Gjennom et tilgjengelig språk, mange praksiseksempler og konkrete forslag til løsninger, tar forfatteren opp forhold knyttet til denne viktige perioden i barnehageåret.

Samarbeid mellom barnehage og foreldre er viktig for barnets tilvenning til barnehagelivet.

Forfatter: Kathrine Mathilde Fagereng
Forlag:  Kommuneforlaget