Forfatter: Åslaug Berre
ISBN: 9788273910806

Musikk med de minste

Av: Åslaug Berre
Les, øv og syng med barna! Alle kan faktisk synge!
MUSIKK MED DE MINSTE er en bok til småbarnsforeldre.

MUSIKK MED DE MINSTE er også en bok til tanter, onkler, besteforeldre, helsepersonell, førskolelærere og andre voksne som har med små barn å gjøre.

Boka har blitt utfra en grunnleggende tro på at musikken angår alle mennesker, at felles musikkopplevelser kan bringe oss nærmere hverandre og at musikken beriker livet.

I MUSIKK MED DE MINSTE finner du sanger, regler og dikt. Noen kan du kanskje fra før, andre er nye. Musikk er også mer enn å synge. Med denne boka ønsker jeg å inspisere deg til å bruke musikken. Alle kan!